Menu Sluiten

Brandwerende Ventilatie

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over brandwerende ventilatie kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | Ventilatie Brandwerend

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende ventilatie

infofireproof.com .. Nl en fr contact autoclaaf burnstop burnstop voor hout burnstop voor riet burnstop voor textiel burnstop voor kerstboom burnstop voor karton producten projecten x brandroosters compartimentering brandkleppen brandroosters brandmoffen zwelstrips contacteer ons brandroosters de brandweerstand in een gebouw wordt bepaald door de tijd waarin de verschillende kamers of compartimenten de verspreiding van een brand kunnen tegengaan. Compartimentering is daarom een belangrijk element om de verspreiding van brandhaarden te voorkomen en een brand onder controle te houden. Door brandwerende wanden en plafonds te gebruiken kan het vuur niet overslaan in omliggende zones brandwerende ventilatie zijn zeer gegeerd Voor het dagelijkse leven in gebouwen is een correcte luchtcirculatie van essentieel belang maar tijdens een brand moet u de luchtcirculatie controleren en afsluiten. Om deze reden worden speciale brandroosters gebruikt. Die zorgen voor een goede luchtcirculatie doorheen de zones die u brandwerend gecompartimenteerd heeft. Brandroosters zijn samengesteld uit een reeks.

aldes benelux professionelen particulieren nieuws contact fr nl producten csysteem residentile ventilatie dsysteem residentile ventilatie csysteem utiliteitsgebouwen dsysteem utiliteitsgebouwen bediening roosters en luchtverdelers brandbeveiliging buizen en toebehoren diensten inbedrijfstelling en garantie approved technical partners dienst na verkoop groothandels documentatie documentatie cad library aldes videos software info tips voldoen aan de epbeisen met aldes wat is een systeem c wat is wtwventilatie systeem d colorline design rooster hoe moeten de ventilatiedebieten goed worden gemeten ik overweeg renovatiewerken welk ventilatiesysteem moet ik plaatsen uw filters bestellen over aldes organisatie healthyliving activiteiten waar ons te vinden rgpd referenties nieuws jobs producten csysteem residentile ventilatie dsysteem residentile ventilatie csysteem utiliteitsgebouwen dsysteem utiliteitsgebouwen bediening roosters en luchtverdelers brandbeveiliging buiz.

Notie over Brandwerende ventilatie

overslaan en naar de inhoud gaan artikels over ons contact fr deviseurproseco.be compartimentering brandwerende kleppen brandwerende roosters brandmoffen brandwerende afdichtingen scheidingswanden en plafonds inkleding amp bescherming bescherming van strukturen bescherming van technische shachten projecten op maat dienst na verkoop audit mypyroshop zoekveld zoeken u bent hier home inkleding amp bescherming bescherming van technische schachten categorie compartimentering brandwerend inkleding bescherming van technische schachten de brandveiligheidsnormen voorzien dat gebouwen onderverdeeld worden in compartimenten. Teneinde de brandweerstand van de compartimenten te behouden dienen bepaalde voorzorgsmaatregelen genomen worden Enige aanwijzing over brandwerende ventilatie In de praktijk lopen er door de wanden van de comparitmenten technische leidingen zoals ventilatie rookafvoer luchtkanalen waterleidingen . Het is vanzelfsprekend dat deze doorvoeringen brandwerend afgedicht dienen te worden teneinde de compartimentering van het gebouw niet in gedrang t.