Menu Sluiten

Dampkappen

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

A brilliant choice

Dé one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen helpen je snel en vakkundig, met oog voor detail.

Met Valor Services Group maak je een brilliant choice. Die keuze wordt ondersteund door de waarden die we in elk contact en elke dag nastreven. We zijn een hecht team dat steeds paraat staat voor elkaar en onze klanten. Bij ons werken we niet met nummers, maar met mensen. De enige weg is vooruit. Daarom geloven we in continue innovatie en sterke partnerships.

6 totaaloplossingen, op jouw maat

Onze diensten hebben we gebundeld in KARE pakketten. Een KARE pakket is een totaalpakket waarin alle onderdelen van onderhoud in verwerkt zitten. Als Valoristen nemen wij de KARE op ons zodat jij je 100% op jouw activiteiten kan focussen.

Valor Services biedt u toebehoren en een hele reeks producten en toestellen aan voor reiniging en desinfectie. Ook voor jouw behoeften, heeft de Valorist steeds een gepaste oplossing klaar. Valor Services Group biedt u een one-stop shop dienstverlening!

De Valoristen staan klaar om je te helpen!

Heb je een vraag over onze diensten of aanpak? Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op

61236246123624

Meer info

tags: Professionele Afzuigkappen – Reiniging Luchtkanalen – Dampkap Reinigen Horeca – Professionele Dampkappen – Afzuigkappen – 

Wenst u meer info over dampkappen kijk dan vlug op https://www.valorservicesgroup.nl | Dampkappen

Ongediertebestrijding | Ventilatie | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dampkappen

home diensten kitchen kare professionele dampkappenbiobehandeling dampkappenkeukens en grootkeukenskoelcellenvetafscheidersbrandblussystemenfrituurbakwanden food kare verdampers en condensorenvetafscheidersontstoffingswerken air kare luchtkanalen en luchtgroepenlucht en stofmetingenontstoffingswerkencleanroom en trekkastenzaack sani kare dieptereinigingschoonspoelersdispensersgeurneutralisatie pest kare duivenweringkruipende ongediertevliegend ongediertepest scan special kare droogijsstralendesinfecterenontstoffingswerkenproducten over ons valor services grouponze valoristenduurzaamheidblogcontact contact nl fr nl fr onderhoud voor grootkeukens kitchen kare is een totaal onderhoudscontract voor het onderhoud en schoonmaak van grootkeukens in de horeca en voedingsbedrijven. Van het onderhouden van vetafscheiders afvoerleidingen reinigen van dampkappen keukens en koelcellen van bedrijven in de horeca tot brandveiligheid. Met een dieptereiniging van je keuken zorg je dat je groo.

home onze activiteiten over fl interieur nieuws the cube contact nl raquo onze activiteiten raquo kwaliteitsmerken raquo novy novy dampkappen voor uw keuken de keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden waar we gezellige momenten op smaak brengen dampkappen binnen ieders budget De geruisloze dampkappen van novy zorgen ervoor dat we op adem komen kunnen bijpraten proeven en ruiken. Kortom dat we in de keuken weer volop kunnen genieten. Bekijk de volledige collectie van novy dampkappen natuurlijke stilte novy heeft zn eigen filosofie om aan de noden van die hedendaagse keuken tegemoet te komen ze stelt hoge eisen op het gebied van design gebruiksgemak duurzaamheid en natuurlijk stilte. Novy is belgisch novy dampkappen worden met precisie vakmanschap e.

Vragen over Dampkappen

horeca keukensbroodjeszakenrenovatiestoestellen amp inox maatwerkwinkelinrichtingfrituur homeover subliemcontact homeover subliemcontact menu horeca keukensbroodjeszakenrenovatiestoestellen amp inox maatwerkwinkelinrichtingfrituur uw partner voor het inrichten van keukens en ateliers in de voedingssectorgrootkeukens horeca frituur traiteurs bakkerij en slagerijwerkplaatsen … We zijn gespecialiseerd in ontwerp planning en plaatsing van professionele keukens. We luisteren aandachtig naar onze klant en ontwerpen een professionele keuken die specifiekaan uw wensen voldoet met standaard of maatwerk apparatuur dampkappen inox meubelen enz… Dat is bij subliem allemaal mogelijk en dit met de nodige garantie en dienst na verkoop. Maar er is meer indien u dat wenst cordineren wij uw project met de volledige uitvoering wenst u meer informatie over dampkappen We bieden een totaaloplossing voor uw keukeninrichting met het plaatsen van elektriciteit gas sanitair wanden plafond en vloeren. Daarbij houden we uiteraard rekening met de strenge haccphyginenormen. Neem contact op voor een afspraak wij bieden u.