Menu Sluiten

Lamellenwand

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over lamellenwand kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | lamellenwandsystemen voor intensieve ventilatie

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lamellenwand

ch architecten home projecten over charchitecten nieuws contact ch architecten ch architecten home projecten over charchitecten nieuws contact alle projecten residentieel publieke gebouwen wedstrijden interieur x nieuwbouw woning gob in de bossen van sintmartenslatem is deze villa die de persoonlijkheid van de bewoners ademt gebouwd. Twee balken die over elkaar heen liggen vormen de twee verdiepingen. De bovenste balk steekt bij de voordeur uit waardoor een overstek ontstaat. De zwarte lamellenwand bij de inkom contrasteert samen met het zwarte schrijnwerk mooi met de witte muren. Wanneer je de villa betreedt zie je direct dat je geen standaard huis binnenkomt. Een groot kookeiland scheidt de keuken van de living. Het fornuis is echter niet in het kookeiland te vinden maar is weggewerkt achter gesloten kastdeuren lamellenwand verdient geld voor jou Zwart behang en zwart parket worden gecombineerd met opvallende meubels. Het was de vrouw des huizes die als groot fan van roberto cavalli de inrichting uitkoos. Dankzij de hoge plafonds heb je niet het effect dat de ruimte op je afkomt. De spiegels die ov.

nederland german english belgique france belgi dealer login nederland nederlands belgi nederlands belgique franais france franais worldwide english worldwide deutsch producten ventilatie toevoerventilatie mechanische ventilatie specifieke ventilatie lamellenroosters lamellenwanden dakkappen lamellendeuren zonwering doekzonwering structurele zonwering schuif en vouwpanelen nieuws events kalender nieuws events nieuwsbrieven service contact contact referenties casestudy s fotoreeksen jobs media tools lamellenwanden ducorsquos lamellenwanden zorgen voor een shyintensieve ventilatie op plaatsen waar dat shynodig is. Zowel de basisversies als de geavanceerde modellen hebben ingenieuze bevestigingsshysystemen en kunnen snel en eenvoudig opgebouwd shyworden. Lamellen kunnen uitstekend shygecombineerd worden met andere gevelelementen en gevelmaterialen. Ook hier biedt duco een volledig gamma van standaard lsquoclassicrsquo lamellenwanden over de eenvoudig te monterenlsquobasicrsquo varianten en geluiddempende lsquoacousticrsquo l.

Wetenswaardigheden over Lamellenwand

projecten filosofie wie publicaties inspiraties contact kin verbouwingen de vraag voor een uitbreiding van de bestaande ngezinswoning met integratie van enkele bestaande ruimtes tot kinpraktijk resulteert in een compacte uitbreiding met een hedendaagse uitstraling. Er wordt een black box gecreerd die contrasteert met de traditionele woning. De gevels worden bekleed in zwarte aluminium panelen. De begeleiding naar een afzonderlijke inkom wordt aangegeven door een overdekt pad met lamellenwand aan de zijkant van de woning lees meer over lamellenwand Binnenin wordt door middel van een warme houten lamellen wand de verbinding gelegd tussen bestaand en nieuw. Achter deze wanden bevinden zich de gemeenschappelijke lokalen zoals een toilet en de oefenruimte. Des beaux architectes leopoldstraat mechelen infodesbeaux.be des beaux architectes leopoldstraat mechelen infodesbeaux.be des beaux architectes leopoldstraat mechelen infode.