Menu Sluiten

Mechanische Ventilatie

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over mechanische ventilatie kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | Ventilatie Mechanisch

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mechanische ventilatie

westvaartdijk d grimbergen nederlands home diensten over ons links contact u bent hier dienstenwoningventilatie woningventilatie in een gezond binnenklimaat is het van belang dat accumulatie van vervuilde lucht vermeden wordt. Dit kan door toevoer van verse lucht in droge ruimtes woonkamer slaapkamer bureau speelkamer doorvoer van lucht gang trappenhal afvoer van vervuilde lucht uit vochtige ruimtes badkamer toilet keuken wasplaats renson renovent air trade centre de verschillende ventilatiesystemen systeem b dit type heeft een mechanische toevoerventilatie. Buitenlucht wordt via een ventilator de woning in geblazen en verlaat de ruimtes via regelbare roosters en verticale kanalen. Systeem c systeem c voorziet in een mechanische afvoerventilatie. De toevoer gebeurt door regelbare roosters in ramen muren of rolluikbakken. Een ventilator zuigt in de natte ruimtes badka.

home electriciteit verwarming sanitair zonneboiler ventilatie service links contact referentie . Ventilatie vereiste richting van aan en afvoer van lucht volgens vlaamse ventilatienorm sinds ben je wettelijk verplicht een ventilatiesysteem te plaatsen in een nieuwbouwwoning mechanische ventilatie voor uw firma op maat Je woning ventileren kan op verschillende manieren. Ramen en deuren openzetten nadelig voor energieverbruik geen controle over efficientie van ventilatie onveilig en niet conform de epbregelgeving natuurlijke ventilatie met roosters beter dan ramen en deuren openzetten. Goedkoper maar minder gecontroleerd dan mechanische ventilatie. Mechanische ventilatie maakt het mogelijk om hoeveelheid aan en afgevoerde lucht te regelen. Kanalenwerk vereist enig denkwerk laat daarom de installatie grondig analyseren door de architect en de installateur. Mechanische afvoerventilatie systeem c to.

Kennisbank over Mechanische ventilatie

home over ons installaties contact menu centrale verwarming vloerverwarming sanitair badkamers ventilatie zonnepanelen ventilatie systeem c mechanische ventilatie een ventilator wordt geplaatst op zolder berging die via ventielen in de quotnattequot ruimtes vb. Toilet badkamer keuken gaat afzuigen. De lucht wordt d.m.v. Een dakdoorgang of muurdoorgang naar buiten geblazen. De verse lucht wordt via raamroosters in de leefruimtes toegevoerd Ons voorstel over mechanische ventilatie Mechanische ventilatie is wel controleerbaar snelheidsregelaar of vochtsensor geluidoverlast blijft in de quotnattequot ruimtes de raamroosters staan altijd open hoge temperatuur schommelingen winter amp zomer weinig comfort scoort laag in rendement systeem d mechanische ventilatie met warmteterugwinning de warmte van de afgevoerde lucht wordt gerecu.