Menu Sluiten

Standaard Ventilatieroosters

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over standaard ventilatieroosters kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | Ventilatieroosters Standaard

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Standaard ventilatieroosters

home projecten bouwgronden kaart nieuws realisaties contact fr home projecten bouwgronden kaart nieuws realisaties contact fr menu home projecten bouwgronden kaart nieuws realisaties contact fr lastenboek deltabati staat voor een persoonlijke aanpak. Voorafgaand wordt er besproken wat uw eisen en wensen zijn voor uw aanstaande woning. Zo kunnen wij u een kantenklaar voorstel bieden.een beschikbare bouwgrond waarop een voorbeeldwoning voor u wordt ontworpen. Uiteraard heeft u gedurende het ganse bouwprocesvolledige inspraak in bouwstijl en inrichting standaard ventilatieroosters zijn vaak gezocht We zoeken samen naar de oplossing die u het beste ligt. Ook indien u reeds eigenaar bent van een bouwgrond kunnen we in samenspraak met n van onze architecten uw droomwoning realiseren. Bij onze realisaties kan u zien dat ook verbouwingen door ons worden uitgevoerd. Zowel een uitbreiding van uw woning als een interieur verandering nemen wij voor onze rekening. U kan rekenen.

boogaerts nv metalen kozijnen metalen kozijnen d metalen kozijnen d metalen kozijnen d metalen schuifdeurkozijnen kozijnmodellen houten kozijnen binnendeurkozijnen schuifdeurkozijnen kozijnmodellen metalen deuren metalen deuren md glasopeningen metalen deuren houten deuren verfdeuren formicadeuren brandwerende deuren inbraakwerende deuren ibw opdekdeuren glasopeningen houten deuren freeslijnen diverse modellen draairichting deurtypes doorslaande deuren ventilatieroosters deurklinken referenties contact metalen deuren md beschrijving metalen deur opgebouwd uit geprofileerde staalplaten van mm dikte elektrolytisch verzinkt en geschilderd met grondverf. Er worden verticale versterkingen aangebracht. Volledig vlak uiterlijk aan beide kanten zonder zichtbare lasnaden of schroeven. zijdige opdekrand waardoor de speling tussen kozijn en deur onzichtbaar is. De deur kan onderaan eventueel en.

Kennisgeving over Standaard ventilatieroosters

lcd montage bvba made by pb gesoleerde industriepoorten onze industrile poorten zijn uitgevoerd in dubbelwandige vuurverzinkte stalen panelen. Deze panelen zijn gesoleerd met een mm dikke cfkvrije polyurethaan hardschuim en zijn standaard voorzien van een vingerknelbeveiliging volgens cenormering wat bedoelen we met standaard ventilatieroosters De standaard paneelhoogtes van en mm zijn toepasbaar in poorten met een oppervlakte tot m. De afdichting rondom de poort gebeurt middels een epdmafsluitrubber. Al onze poorten zijn uitgerust met hoogwaardig beslag en solide railsystemen. De balancering gebeurd door middel van torsieveren berekend op gewicht en grootte van de poort en kan worden geconfigureerd voor . . Of . Bewegingscycli en standaard uitgerust met veerbreukbeveiligingen. Standaard zijn onze industriepoorten in een twaalftal ralkleuren leverbaar echter ie.