Menu Sluiten

Doorvoerroosters

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over doorvoerroosters kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | Doorvoerroosters

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Doorvoerroosters

menu skip to content home over producten pulmo display combirooster epb gegevens downloads foto s actueel contact webshop combirooster de aspiromural is een muurdoorvoerrooster voor zowel het extractie als pulsiekanaal. Door middel van dit rooster kan je eenvoudig de muurdoorvoer van het pulsie en extractiekanaal voorzien en dit zonder een complex buizenstelsel. De openingen van het pulsiekanaal en het extractiekanaal zijn zo geplaatst dat er geen kortsluiting ontstaat tussen beide luchtstromen. De afstand tussen de twee kanalen is afgestemd op onze ventilatie units. Het combirooster moet horizontaal gemonteerd worden maar mag graden gedraaid worden doorvoerroosters maatwerk Documenten technische fiche afmetingen montagerichtlijnen proudly powered by wordpress .

.. Bel ons of stuur ons een mailtje infoinstallatiebedrijfjoricpiet.be home diensten warmtepompen centrale verwarming thermische zonnepanelen en zonneboiler vloerverwarming sanitair ventilatie onderhoud en keuring realisaties contact ventilatie skip to content joricpiet installeert ventilatie in de klasses c c d en e . Zo bieden wij u dus een waaier aan kwalitatieve systemen op maat van uw woning of bedrijfsgebouw. Ventilatiesysteem c bij ventilatiesysteem c wordt lucht op natuurlijke wijze ingevoerd en vuile lucht mechanisch afgevoerd. Dat gaat via afvoerroosters. Ventilatie c in dit systeem wordt vuile lucht weggezogen uit vochtige ruimtes zoals de keuken badkamer wasplaats en wc. Verse lucht komt van buitenaf binnen via zelfregelende roosters. Ventilatie d bij dit systeem verlopen zowel de aanvoer als afvoer van lucht volledig geautomatiseerd. Dat v.

Sterke info over Doorvoerroosters

biesvijverstraat petegemaandeschelde home centrale verwarming sanitair ventilatie zonneenergie amp zonneboilers warmtepompen badkamerrenovatie referenties contact de referentie in chauffage amp sanitaire werken contacteer ons een goed verluchte woning dankzij de ventilatie van sven delmeiren sven delmeiren is expert in de installatie van ventilatie in petegemaandeschelde en omgeving. Hij biedt verschillende mogelijkheden voor degelijke woningventilatie aan. Daarbovenop kent hij alle juiste technieken mogelijkheden en oplossingen om te voldoen aan de strenge eisen en normen van bijvoorbeeld het epb. Voor de plaatsing van een goed ventilatiesysteem is een expert ter zake essentieel meer info bekijken over doorvoerroosters Sven is vooral actief in petegem oudenaarde waregem en kortrijk. Voorstel op maat het is zeer bela.