Menu Sluiten

Zelfregelende Ventilatieroosters

Duco is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een “natuurlijke” manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Duco: Ventialion & Sun Control

Duco is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren. Duco beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geinvesteerd in alle beschikbare middelen die Duco in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Onze Producten

Basisventilatie

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor de aanvoer van verse lucht.
Lees meer

Intensieve ventilatie

Gestuurde muur- en raamroosters of lamellenwandystemen voor een efficiënte ventilatieve koeling.
Lees meer

Buitenzonwering

Het gebruik van buitenzonwering – in doekvorm of architecturaal – houdt de zonnehitte buiten en draagt sterk bij aan een optimaal binnenklimaat.
Lees meer

Ventilatiesystemen

Duco”s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!
Lees meer

Luchtafvoer

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.
Lees meer

03131810313181

Meer info

tags: Ventilatiesysteem – Mechanische Ventilatie – Stille Ventilatie – Ventilatie Warmtepomp – Ventilatierooster Muur – 

Wenst u meer info over zelfregelende ventilatieroosters kijk dan vlug op https://www.duco.eu/ | ventilatieroosters die zelfregelend zijn

Ventilatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zelfregelende ventilatieroosters

home over ons producten ramen en deuren rolluiken poorten zonwering terrasoverkappingen carport raamdecoratie nieuws contact selecteer een pagina gezond menselijk verstand inzicht en materiaalkennis blijven onmisbaar profiteer van onze actiedagen tem maart dagen uurs minutes seconds ventilatieroosters bij uw renovatie of bouw van een nieuwe woning kan u te maken krijgen met de nieuwe wetgeving omtrent ventilatie. Deze regels liggen vast in het epb. Door middel van het plaatsen van ventilatieroosters regelt u door een zelfregelende klep de luchtstroom. Wij bieden voor uw ramen en schuiframen ook de bijhorende vliegramen aan deze zorgen ervoor dat u zonder zorgen uw raam of schuifraam kunt openzetten. Het kleur wordt aangepast aan het kleur van uw buitenschrijnwerk. Hoe kiest u de beglazing en komt deze in aanmerking voor premies voor verschillende renovaties klein of groot komt u in aanmerking voor de premies van de vlaamse ove.

ramen deuren toggle navigation onze producten offerte contact screens iedereen is het er over eens dat daglicht gezond is. Daarom wordt er bij het ontwerp van nieuwe woningen veel aandacht besteed aan de juiste inplanting van ramen en deuren zelfregelende ventilatieroosters raming aanvragen Want de zon maakt niet enkel goed gezind als er slim wordt van gebruikt gemaakt zorgt ze ook voor een verlaagd energieverbruik want ze is een natuurlijke bron van warmte. Zo kan er in het tussenseizoen en tijdens de winter aanzienlijk op stookkosten bespaard worden. Maar tijdens de zomermaanden wordt de zon soms ook als oncomfortabel beschouwt. De zon kan dan niet alleen voor oververhitting zorgen maar kan ook verkleuring van het interieur tot gevolg hebben. Vaak hebben zonnestralen ook een negatieve invloed op de scherpte van tv en pc schermen. Al deze storende eigenschappen van de zon zijn echter zeer eenvoudig te counteren door de installatie van een oprolbare.

Meer info over Zelfregelende ventilatieroosters

home ventilatie sanitair verwarming vacatures contact gratis offerte select page ventilatie sanitair verwarming vraag een gratis offerte of bel ventilatie voldoende frisse lucht en zuurstof in je kamer is enorm belangrijk interesse in zelfregelende ventilatieroosters Het bevordert het denkvermogen de concentratie en bovenal geeft het een comfortabel gevoel. Ytech is gespecialiseerd in de plaatsing van mechanische ventilatiesystemen c c ampd. Wat is ventilatie ventileren is verse lucht aanvoeren en vervuilde lucht afvoeren. Dit is mogelijk via natuurlijke ventilatie via ventilatieroosters tevens via mechanische ventilatie systemen of een combinatie van de twee. Waarom is ventilatie zo belangrijk vroeger was het ventileren van woningen geen enkel probleem. Spleten en kieren zorgden voor voldoende ventilatie. Moderne nieuwbouw en renovatieprojecte.